KoRus Sør - Podcast

06.05.2020

Uansett om du er tjenestemottaker, pårørende eller tjenesteyter vil du helt sikkert finne interessante og engasjerende temaer i KoRus Sør sin podcast. Beskrivelsen under er hentet fra KoRus Sør sin nettside.

Tips oss gjerne om andre relevante podcaster!

Lytt til podcast fra KoRus - Sør

"- Podcasten blir en ny måte å distribuere viktige budskap på, sier seniorrådgiver Fred Rune Rahm i Korus - Sør, som er initiativtaker til Korus - Sør-podcasten. Han mener en av de store fordelene med podcast er at man kan lytte til det mens man gjør andre ting, feks sitter på toget eller kjører bil til og fra jobb.

Samtalen bringer frem nye perspektiver

Temaene i podcastene vil variere, og selv om mye er planlagt er det også rom for spontant å lage en podcast rundt et aktuelt tema. Inviterte gjester fra kommuner og spesialisthelsetjenestene kommer til å være med i de ulike episodene, samt representanter fra kompetansemiljøene, både internt i KoRus og fra andre kompetansesentre. Samtaleformen i en podcast gir rom for større refleksjon, mener Rahm.

- Det er lettere å få inn flere synspunkter i en samtale enn når man skriver, sier Rahm som har ansvaret for å planlegge og lede podcastene under opptak.

- Ofte dukker det opp problemstillinger underveis som jeg ikke har tenkt gjennom på forhånd. Noen ganger kan vi som snakker sammen være uenige, men det er bare positivt fordi sannheten avhenger litt av ståsted. Podcastene lever derfor litt sitt eget liv, sier han."

Kilde: KoRus Sør